JDB Logo

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

Begrip in de streek sinds 1962

JDB Haarden en Kachels in Rumst is een familiebedrijf dat al sinds 1962 een begrip is in de Antwerpse streek. Reeds drie generaties brengen onze kachels warmte en gezelligheid in tal van woonkamers. Daar zijn we trots op.

Persoonlijke service voor een uniek resultaat

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijk contact. Wie onze showroom bezoekt, wordt met liefde voor het vak wegwijs gemaakt in ons uitgebreid aanbod. Samen gaan we op zoek naar de kachel of haard die perfect bij u past. We vormen de creatieve verbinding tussen een haard en interieur op maat.

Enkel de beste merken

Een haard is voor het leven. Daarom werken we enkel met de beste merken. Alle kachels en haarden die we aanbieden worden uitgebreid getest en goedgekeurd. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vakkundig en professioneel advies

Een houtkachel of een gashaard? Of toch liever een speksteenkachel? En wat met rendement? Onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis en nemen al uw twijfels weg. Kom gerust langs in onze showroom voor vakkundig advies op maat.

Schitterende showroom

In onze prachtige showroom kunt u meer dan 70 haarden en kachels bewonderen. Bovendien verwerken we elk model in een uniek decor, waardoor u meteen een beeld krijgt van het eindresultaat.

Openingsuren bouwverlof

Tijdens het bouwverlof zijn we open!

U kan hieronder al een afspraak maken.

Team JDB