JDB-logo-inverted-02-cut

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

 

Begrip in de streek sinds 1962

JDB Haarden en Kachels in Rumst is een familiebedrijf dat al sinds 1962 een begrip is in de Antwerpse streek. Al drie generaties lang brengen onze kachels warmte en gezelligheid in tal van woonkamers.

Persoonlijke service voor een uniek resultaat

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan een persoonlijk contact. Wie onze toonzaal bezoekt , maken we graag wegwijs in ons uitgebreide aanbod. Samen gaan we op zoek naar de kachel of haard die perfect bij u past. Tevens vormen wij ook de creatieve verbinding tussen een haard en een interieur op maat.

Enkel de beste merken

Een haard is voor het leven. Daarom werken wij enkel met de beste merken. Alle kachels en haarden die wij aanbieden worden uitgebreid getest en goedgekeurd. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vakkundig en professioneel advies

Een houtkachel of een gashaard? Of toch liever een speksteenkachel? En wat met rendement? Onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis en nemen al uw twijfels weg. Kom gerust langs in onze toonzaal voor vakkundig advies op maat.

Gespecialiseerd in speksteen

Kachels in speksteen zijn momenteel aan een flinke opmars bezig. Zowel het trendy design, de aangename stralingswarmte als het hoge rendement scoren goed bij heel wat bouwers en verbouwers. De voorbije jaren hebben wij ons uitgebreid toegelegd op het plaatsen van speksteenkachels van het merk Tulikivi.

Schitterende toonzaal

In onze prachtige toonzaal kunt u meer dan 70 haarden en kachels bewonderen. Bovendien verwerken we elk model in een uniek decor, waardoor u meteen een beeld krijgt van het eindresultaat.