JDB-logo-inverted-02-cut

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

Merk in de kijker: M-design

Graag helpen wij u bij het creëren van een gezellige, warme en knusse thuis tijdens deze koude winterdagen. Bij JDB streven wij steevast naar de beste service en klantervaring. Daarom werken wij enkel met superieure merken samen. Eentje daarvan is M-design en zij bieden tot 31 januari 2020 €300 korting wanneer u uw oude haard vervangt door een nieuwe haard van M-design.

In het JDB-gamma:

– M-design Luna Diamond 1300 Gas
– M-design True Vision 850
– M-design Luna Diamond 850 Hout

Natuurlijk kunnen wij als M-design verdeler hun volledig gamma aanbieden, neem contact op met ons voor meer informatie.

M-design biedt haarden van kaliber en garandeert hoogwaardigheid.


De kachels en haarden van M-design bieden betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Daarnaast verzorgt M-design een gamma dat naast warmte ook een aangename sfeer creëert.

M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Wij bij JDB, helpen u alvast graag verder bij vragen omtrent dit A-merk.

 

JDB focust op kwaliteit, veiligheid en esthetiek. Naast warmtebronnen fungeren onze kachels en haarden als ware blikvangers.

De kachels en haarden van M-design worden in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd. Dit waarborgt de kwaliteit. De toestellen kennen een verbrandingssysteem met een hoog rendement en een ideaal luchtspoelsysteem. Daarnaast staan de schouwen en haarden van M-design gekend voor een hun uitzonderlijk hoog gebruiksgemak en oogstrelende designs.

Laat je inspireren door de M-design modellen in onze toonzaal


Als familiebedrijf hechten wij bij JDB veel belang aan een persoonlijk contact. U bent dan ook steeds van harte welkom in onze toonzaal waar we u met genoegen laten kennis maken met ons aanbod. Samen met u bekijken we welke haard het best aansluit bij uw wensen. Wij begeleiden u graag bij de keuze van een haard of kachel op maat van uw smaak en woonst.

Een haard of kachel is een investering en moet dus duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Om die reden selecteren wij zorgvuldig onze merken en partners. Alle kachels en haarden die wij aanbieden worden uitgebreid getest en goedgekeurd. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wij hebben een vurige ambitie u zo goed mogelijk verder te helpen.
Contacteer ons of kom langs in de winkel wanneer u meer informatie rond ons aanbod wenst.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de winkel.