gashaard-7
Het beste van twee werelden: de liftdeurhaard

Een liftdeurhaard vormt een ideaal compromis tussen een open haard en een inbouwcassette. Doordat de haarddeur omhoog geschoven kan worden, heeft u steeds de keuze tussen een open haard of een inbouwhaard.

Bezoek onze toonzaal

In onze toonzaal vindt u alle modellen en prijzen. Inbouwhaarden zijn zeer populair omdat ze behaaglijke warmte weten te combineren met een strak design. Contacteer ons nu voor meer informatie. Of kom langs en breng een bezoek aan onze toonzaal.

Inbouwhaarden

Vindt u een kachel maar log en zwaar? Dan is een inbouwhaard zeker iets voor u. Een inbouwhaard of inbouwcassette wordt steeds keurig in de muur verwerkt. Hierdoor vormen ze een mooi geheel met de woonkamer en nemen ze een minimum aan plaats in beslag.

Behaaglijk warm in een handomdraai

Of u nu kiest voor een inbouwcassette op gas  of een inbouwcassette op hout maakt in wezen geen verschil. Bij zowat alle inbouwhaarden met ventilator wordt warme lucht stapsgewijs in uw woonkamer verspreid via roosters of sleuven in de schouwmantel.

 Inbouwcassettes: stijlvol en compact

De werking van een inbouwhaard is vergelijkbaar met die van een open haard. Grote verschilpunt is dat de warmte niet rechtstreeks in de woonkamer terecht komt, doordat het vuur wordt afgeschermd door een keramische glasdeur. Daartegenover staan enkele belangrijke voordelen van inbouwkachels: ze zijn zeer discreet, nemen weinig plaats in en het risico op verbranding is heel wat lager. Ook hebt u geen last van hinderlijke rookvorming bij inbouwhaarden op hout.

LUNA_1600H_GAS_Q