JDB-logo-inverted-02-cut

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

 

Houthaarden, goed voor het milieu

De verbranding van hout in houthaarden draagt niet bij tot het broeikaseffect. Let er wel steeds op dat u geen schadelijk afvalhout gebruikt. Bijna alle houthaarden uit ons assortiment voldoen nu reeds aan de strenge milieuwetgeving die in het jaar 2015 in werking treedt. Bovendien is een houtstoof niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor uw schouw: ze is een pak zuiverder en de kans op schouwbrand is aanzienlijk kleiner.

Bezoek onze toonzaal

In tegenstelling tot wat velen denken vallen de prijzen van houthaarden zeer goed mee. Bezoek nu onze toonzaal of maak een afspraak voor meer informatie.

Houthaarden

Of u nu kiest voor een gesloten of een open haard, hout is steeds een uitstekende keuze. Niets is namelijk zo gezellig als een brandend houtvuur. Toch is het steeds belangrijk uit te maken of je kiest voor warmte of sfeer. Een houthaard met een hoog rendement brandt uiterst efficiënt en zorgt voor veel warmte. Andere houthaarden worden dan weer speciaal ontworpen om het vlammenspel zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Houthaarden, voor elk wat wils

Houthaarden vindt u in alle maten en soorten. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een metalen houthaard. Deze metalen houthaarden worden gekenmerkt door een modern design en uiterst efficiënte verbranding. Naast metalen houthaarden heeft u ook met speksteen bekleede houtkachels. Deze kachels houden warmte enorm lang vast, waardoor u uren na het stoken nog steeds van de warmte van uw houtstoof kan genieten.

Morso

Dik Geurts