JDB-logo-inverted-02-cut

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

 

Gashaarden

Gashaarden en gaskachels combineren sfeer, gemak en comfort. Met één simpele druk op de knop geniet u van de sfeervolle warmte van echte vlammen. Bovendien kan ook de temperatuur zeer eenvoudig geregeld worden. Wie graag zelf de touwtjes in handen houdt, kiest daarom voor een gashaard.

Ultieme controle binnen handbereik

In tegenstelling tot traditionele houthaarden kunnen inbouw gashaarden zeer eenvoudig van op afstand bediend worden. Vanuit uw luie zetel kan u met één druk op de knop een behaaglijk warm vlammenspel ontsteken. U hebt altijd volledige controle over uw gashaard: het vlammenspel, de temperatuur, … U kan alles zelf regelen tot in de puntjes. Bovendien zijn moderne gashaarden uiterst veilig.

Flexibiliteit

Een haard op gas kan perfect gecombineerd worden met een klassieke, traditionele of moderne stijlschouw . Ook de haard zelf biedt tal van afwerkingsmogelijkheden: levensechte namaak-houtblokken, zwarte, witte of grijze steentjes, … De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Gashaarden geven zowel stralingswarmte als convectiewarmte af en staan garant voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien ligt het verbruik van gashaarden erg laag, wat goed is voor het milieu. Gaskachels zijn in tal van opzichten een uitstekende keuze.

Eenvouding en gebruiksvriendelijk

Gashaarden zijn zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er onmiddellijk mee aan de slag. Natuurlijk demonstreren we steeds uitgebreid alle verschillende functies van uw nieuwe gaskachel, maar eigenlijk wijst de bediening zichzelf uit. Ook mooi meegenomen: gashaarden vergen een absoluut minimum aan onderhoud. Waar u bij een traditionele haard met houtblokken moet zeulen, asresten verwijderen en het glasraam poetsen, is dit bij een gashaard nooit het geval . Bovendien heeft u ook nooit last van storende geurhinder of schadelijke rookwalmen.

 
Bezoek onze toonzaal

Benieuwd naar de prijzen van gashaarden? Prijzen variëren van model tot model. In onze toonzaal kan u kennismaken met al onze verschillende gashaarden (inbouw). Contacteer ons nu voor meer informatie of kom langs en breng een bezoek aan onze toonzaal.