870
doorkijkhaard-7
Boley_vrijstaande_doorkijkhaard

Doorkijkhaarden

Traditioneel wordt een haard in de woonkamer geplaatst. Maar, ook in andere ruimtes kan een haard uitstekend tot haar recht komen. Stelt u zich even voor hoe gezellig een haardvuur in de keuken, eetkamer of zelfs badkamer zou kunnen zijn. Met een doorkijkhaard geniet u van één knisperend vlammenspel in twee verschillende ruimtes. Dat is dubbel genieten.

Overal gezellig warm

Een doorkijkhaard wordt in de wand geplaatst. Hierdoor kan u heel eenvoudig een ruimte in tweeën delen. Met een doorkijkkachel brengt u warmte en sfeer in twee kamers. Zo geniet u optimaal van uw doorkijkkachel.

Onbeperkte mogelijkheden

Doorkijkkachels bieden tal van mogelijkheden. Zowel wat design als afwerking betreft. Maar ook op vlak van verbranding kan u alle kanten uit. Zo kan u kiezen voor een doorkijkhaard op gas of een doorkijkhaard op hout. Zowel doorkijkhaarden op gas als doorkijkhaarden op hout kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Er is voor elk wat wils: horizontale en verticale doorkijkhaarden, doorkijkhaarden met en zonder kader, …. Een doorkijkkachel afgestemd op uw interieur, geeft uw woning net dat tikkeltje meer.

Streling voor het oog

De verkoop van doorkijkhaarden is aan een steile opmars bezig. Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie van modern design en sfeervolle warmte. Doorkijkkachels zijn het pronkstuk van elke woning. Ze zijn een meerwaarde voor elke ruimte: de woonkamer, hal, keuken, badkamer of studeerkamer. Ook in een bedrijfsruimte waar u klanten ontvangt kan een doorkijk gashaard uitstekend tot haar recht komen.

Bezoek onze toonzaal

Haarden en Kachels De Backer Jos biedt keuze uit tal van doorkijkkachels. Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal en maak kennis met de vele voordelen van een doorkijkhaard.