JDB Logo

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

IMG_9732_0

Gashaarden

Gashaarden en gaskachels combineren sfeer, gemak en comfort. Met één simpele druk op de knop geniet u van de sfeervolle warmte van echte vlammen. Bovendien kan ook de temperatuur zeer eenvoudig geregeld worden. Een win-win aldus

cv-haard

CV-Haarden

Er zijn niet veel dingen zo fascinerend als de vlammen van een haardvuur of een kachel. De hoeveelheid sfeer dat deze warmtebronnen meebrengen is onvergelijkbaar! Ze zijn daarentegen niet alleen mooi om te bekijken en gezellig om bij te zitten. Sommige kachels en haarden verwarmen het sanitair water en nemen ook de centrale verwarming voor hun rekening.

Houthaarden

Een inbouwhaard of inbouwcassette wordt steeds deskundig geplaatst en netjes in de muur verwerkt. Hierdoor vormen ze een mooi geheel met de woonkamer en nemen ze een minimum aan plaats in beslag. Houthaarden zijn een must wanneer u wenst in te zetten op een hoge sfeer en gezelligheidsgraad.

Nexo_140_gulvplade

Kachels

Kachels zijn, wat efficiëntie betreft, ongetwijfeld de beste leerlingen van de klas. Ze worden stuk voor stuk uitgebreid geïsoleerd wat de verbranding ten goede komt. Bovendien voldoen bijna alle metalen haarden aan de milieuwetgeving van 2015. Door hun uiterst efficiënte verbranding wordt de overlast van metalen kachels op het milieu tot een absoluut minimum beperkt. Zo kan u zorgeloos genieten van deze gezellige warmtebronnen.

raita_grafia_18_deco_product_web_medium

Speksteenkachels

Speksteenkachels vinden steeds vaker de weg naar onze huiskamers. We kunnen de werking ervan vergelijken met het opladen van een batterij. Wanneer de kachel stookt, wordt hij opgeladen. Deze warmte wordt dan later teruggegeven aan de omgeving. Er gaat dus geen energie verloren. Door het unieke design, de gezonde stralingswarmte en het hoge rendement kunnen heel wat kooplustigen niet aan hun charme weerstaan. De Finse speksteenkachels van Tulikivi zijn veruit het populairst.

home_stijlschouwen

Stijlschouwen

Bent u op zoek naar een romantische look en feel? Wenst u een moderne woning te combineren met enkele klassieke eyecatchers? Dan zijn sierschouwen vast de meerwaarde waar u op zoek naar bent. De keuze is zeer uitgebreid, zo is de kans heel groot dat u een exemplaar vindt dat perfect past binnen uw interieur. Van antieke schouwen tot schouwen die perfect aansluiten bij een strak of industrieel interieur, aldus voor elk wat wils.

Openingsuren bouwverlof

Tijdens het bouwverlof zijn we open!

U kan hieronder al een afspraak maken.

Team JDB