JDB-logo-inverted-02-cut

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

IMG_9732_0

Gashaarden

Gashaarden en gaskachels combineren sfeer, gemak en comfort. Met één simpele druk op de knop geniet u van de sfeervolle warmte van echte vlammen. Bovendien kan ook de temperatuur zeer eenvoudig geregeld worden.

cv-haard

CV-Haarden

Er zijn niet veel dingen zo fascineren als de vlammen van een haardvuur of een kachel. De hoeveelheid sfeer dat deze warmtebronnen meebrengen is onvergelijkbaar! Maar ze zijn niet alleen mooi om te bekijken of wam om bij te zitten, wist je dat sommige kachels en haarden de verwarming van het sanitair water en de centrale verwarming voor hun rekening nemen?

goelen - kontich (6)

Houthaarden

Vindt u een kachel maar log en zwaar? Dan is een houthaard zeker iets voor u. Een inbouwhaard of inbouwcassette wordt steeds keurig in de muur verwerkt. Hierdoor vormen ze een mooi geheel met de woonkamer en nemen ze een minimum aan plaats in beslag.

Nexo_140_gulvplade

Kachels

Kachels zijn, wat efficiëntie betreft, ongetwijfeld de beste leerlingen van de klas. Ze worden stuk voor stuk uitgebreid geïsoleerd wat de verbranding ten goede komt. Bovendien voldoen bijna alle metalen haarden aan de milieuwetgeving van 2015.

raita_grafia_18_deco_product_web_medium

Speksteenkachels

Speksteenkachels vinden steeds vaker de weg naar onze huiskamers. Door het unieke design, de gezonde stralingswarmte en het hoge rendement kunnen heel wat kooplustigen niet aan hun charme weerstaan. De Finse speksteenkachels van Tulikivi zijn veruit het populairst.

home_stijlschouwen

Stijlschouwen

Sierschouwen geven elke woning een grote meerwaarde. De keuze is bovendien zeer uitgebreid. Van antieke schouwen tot moderne schouwen, er is voor elk wat wils. Zijn sierschouwen modern? Zeker en vast! Vergeet die oubollige en logge sierschouwen uit grootmoeders tijd. Tegenwoordig vindt u stijlschouwen in alle soorten en maten: modern, klassiek, antiek, …