JDB Logo

Contact Informatie

Antwerpsesteenweg 77
2840 Rumst

015/31.18.17

info@jdbhaardenenkachels.be

Folow Us

Interieur op maat

De combinatie van een meubel op maat en een inbouwhaard is meer en meer in trek.
Daarom kan u bij ons terecht voor een totaalproject waarbij we u begeleiden van A tot Z. Dit houdt in dat we de creatieve verbinding vormen tussen de wensen van onze klant, het esthetische en het technische aspect.

Gesprek

We starten eerst met een gesprek om uw ideeën in plannen om te zetten. Een vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom met meer dan 70 modellen is ongetwijfeld de beste manier om de haard of kachel van uw dromen te vinden. Neem eventuele plannen, foto’s of schetsen mee. Zo weten we perfect wat u zoekt.

3D visualisatie

Aan de hand van het gesprek gieten onze ontwerpers uw wensen in een 3D tekening, zo krijgt u meteen een realistisch beeld van wat mogelijk is. Deze visualisatie bekijken we samen met u waarna gewenste aanpassingen worden aangebracht.

Productie

Om uw ontwerp te personaliseren maken we gebruik van metaal en kasten op maat, zodat we niet gebonden zijn aan maten en specificaties van bestaande producten.

Plaatsing en Oplevering

Om de duurzaamheid en werking van uw haard of kachelen te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met vakmensen. Deze sturen we op pad om op de afgesproken moment uw haard of kachel deskundig te komen plaatsen.

Onderhoud

Ook achteraf kan u op ons rekenen. Zo kan u beroep doen op ons wanneer uw kachel of haard een poetsbeurt of ander onderhoud vergt.